Tähän avomunakkaseen laitoin uunilohen rippeet edelliseltä illalta, päälle tuoretta ruohosipulia ja kevätsipulin varsia silputtuna.
Tässä umpimunakas tai taitettu munakas, jossa täytteenä kevätsipulinvarsia ja vähän juustoa. Lisäksi pilkoin salaatin tomaatista ja uusista kesäporkkanoista.
Tässäpä taas munakas, johon viipaloin herkkusieniä ja näin kesällä tietenkin aina tuoretta ruohosipulia ja/tai kevätsipulin varsia.
Jäi edellisen illan grillauksesta vihreää parsaa, lisäsin ne kokonaisina munakkaan päälle vähän ennen kuin se oli hyytynyt kokonaan. Sekä pikkuisen juustoa! Nam, gourmetmunakas.
Näistä vihreistä tein täytteen vihermunakkaaseen eli kesäkurpitsaa, tuoretta kevätsipulia ja ruohosipulia!
Mielikuvitus on vain rajana, kun miettii täytteitä aamiaismunakkaaseen.
Ihania kesäaamuja kaikille!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiva kun kommentoit, kiitos!